- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
válasz
vgyuri #13246 üzenetére
Nem az üres sorral van a baj, hanem ami a képen látszik, elsőnek a káposzta,alma,naracs a sorrend, ez jó , 4-én megszűnik a káposzta, de 2-tól van egy új ami nem fér ki, ezért látszik a +1, és az lenne a cél, hogy 5-től ami most nem látszik valójában a sorrend az, hogy Alma,Naracs,Krumpli, de azt szeretném elérni, hogy az előző naphoz képest mikor változott, a sorrend maradjon, de amelyik sor megüresedett abba kerüljön bele az új neve ha van, ha nincs akkor marad üresen, tehát 5-re kiírni az első sorba krumplit, és az alá semmit, mert még az Alma,Narancs elérhető
Fejben már találtam egy megoldást, de az elég összetett sok for, és if, mert jelenleg úgy működik, hogy végig megyek a listán, az első elérhetőt az első, másodikat második... és a 3.tól csak növel egy számlálót, amit az utolsó helyre rak be, viszont ha nem a listán mennék végig, hanem a helyeken, és minden egyes helyhez megkeresném, hogy előző napon melyik növény volt ott, és ma elérhető e, ha igen berakom, ha nem, akkor keresek egy másik növényt a helyére ami tegnap nem volt benne a top 3-ban, vagy nem volt elérhető ma, szal ez elvileg jó, de megpróbáltam megcsinálni de elég sok lett, ezért kérdezem hátha itt van pár tapasztalt róka, aki tudná rá mondani valami egyszerűbb megoldást
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest