- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
sunnysys
tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata a Szegedi TE-TTIK mérnökinformatikus szak, levelező képzésével kapcsolatban?
Az érdekelne, hogy vannak-e pénteki napokon gyakorlati órák, és ha igen, be kell-e rájuk járni.Idén felvételiztem, és mivel olyan munkahelyen dolgozom, ahonnan tutira nem tudok eljönni péntekenként, csak olyan képzés jöhet szóba, ahol nem szükséges minden pénteki alkalommal ott lennem. (Nappalis hallgatóktól olyan infóm van, hogy náluk a gyakorlati órákra be kell menni. Ha ezek levelező esetén péntekre esnek, és részt is kell venni rajtuk, akkor ez a képzés számomra kiesik.)
Második helyen a Győri SZE-t jelöltem meg. Erről olyan infókat kaptam, hogy nincsnek kötelezően látogatandó órák.
Szerk: most találtam egy SZTE infós topikot, megkérdezem ott.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tesla topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Milyen RAM-ot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Yettel topik
- PlayStation 5
- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Aoc 1080p 75hz 27" GRÁTISZ ALZAERGO MONITORKAR!
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Gamer Intel Core i5 12400 / 16GB DDR4 / GTX 1660 SUPER 6GB / 256GB NVME SSD / 1TB HDD /
- RAM --- SoDIMM --- SD-DDR1-2-3
- ÚJ DLSS4 Gamer PC 14Gen i5 14400 / 16GB DDR4 / RTX 5060 8GB / 512GB NVME SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3084, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest