- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
sunnysys
tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata a Szegedi TE-TTIK mérnökinformatikus szak, levelező képzésével kapcsolatban?
Az érdekelne, hogy vannak-e pénteki napokon gyakorlati órák, és ha igen, be kell-e rájuk járni.Idén felvételiztem, és mivel olyan munkahelyen dolgozom, ahonnan tutira nem tudok eljönni péntekenként, csak olyan képzés jöhet szóba, ahol nem szükséges minden pénteki alkalommal ott lennem. (Nappalis hallgatóktól olyan infóm van, hogy náluk a gyakorlati órákra be kell menni. Ha ezek levelező esetén péntekre esnek, és részt is kell venni rajtuk, akkor ez a képzés számomra kiesik.)
Második helyen a Győri SZE-t jelöltem meg. Erről olyan infókat kaptam, hogy nincsnek kötelezően látogatandó órák.
Szerk: most találtam egy SZTE infós topikot, megkérdezem ott.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest