Hirdetés
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
Sziasztok!
Egy csomagot szeretnék összedobni egy nasra. Ehhez pedig van nekem egy doinst.sh fájlom, ami lefut telepítéskor. Van benne mindenféle user input, meg stb... Simán mentek a dolgok, még az én kb 0 bash szkriptíró tudásommal is, csak egy helyen elakadtam... Szóval szeretném, ha először rákeresne a settings.json nevű fájlra, majd a sed cseréljen ki pár dolgot a talált fájlban. Ez lenne a rossz kód:
find / -name settings.json -exec sed -i 's/\"script\-torrent\-done\-enabled\"\:\ false\,,/\"script\-torrent\-done\-enabled\"\:\ true\,/g' {} +; sed -i 's/\"script\-torrent\-done\-filename\"\:\ \"\"\,,/\"script\-torrent\-done\-filename\"\:\ \"\/ffp\/etc\/torrentsend\.sh\",/g' {} +
Biztos nagyot fogtok rajtam nevetni, hogy hogy nem vettem észre a problémát, de ez van.

Így néz ki az eredeti settings.json:
"script-torrent-done-enabled": false,
"script-torrent-done-filename": "",És erre szeretném cserélni:
"script-torrent-done-enabled": true,
"script-torrent-done-filename": "/ffp/etc/torrentsend.sh",Előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 16GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Pixel 7 pro 128/8
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i3-1315U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs