Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Bethesda kórház
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
Sziasztok!
Egy csomagot szeretnék összedobni egy nasra. Ehhez pedig van nekem egy doinst.sh fájlom, ami lefut telepítéskor. Van benne mindenféle user input, meg stb... Simán mentek a dolgok, még az én kb 0 bash szkriptíró tudásommal is, csak egy helyen elakadtam... Szóval szeretném, ha először rákeresne a settings.json nevű fájlra, majd a sed cseréljen ki pár dolgot a talált fájlban. Ez lenne a rossz kód:
find / -name settings.json -exec sed -i 's/\"script\-torrent\-done\-enabled\"\:\ false\,,/\"script\-torrent\-done\-enabled\"\:\ true\,/g' {} +; sed -i 's/\"script\-torrent\-done\-filename\"\:\ \"\"\,,/\"script\-torrent\-done\-filename\"\:\ \"\/ffp\/etc\/torrentsend\.sh\",/g' {} +
Biztos nagyot fogtok rajtam nevetni, hogy hogy nem vettem észre a problémát, de ez van.

Így néz ki az eredeti settings.json:
"script-torrent-done-enabled": false,
"script-torrent-done-filename": "",És erre szeretném cserélni:
"script-torrent-done-enabled": true,
"script-torrent-done-filename": "/ffp/etc/torrentsend.sh",Előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- LG 27GX700A-B - 27" OLED Tandem / QHD 2K / 280Hz 0.03ms / 1500 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple Watch Series 10 46mm GPS+Cellular Titanium, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 266 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7430U, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest