- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
bambano
üzenetére
Teljesen igazad van abban, amit leírtál, de azért az sem túl kellemes, ha nem élvezi a mostani munkáját, és csinálja még plusz húsz (vagy akármennyi) évig azt, amivel már most tele van a hócipője (legalábbis így jött le, amikor olvastam, most nem lapozok vissza, hogy milyen felhanggal írta le). Túl sok ilyen jellegű váltással kapcsolatos sztorit (ebben a korban, másik szakmában szerzett jelentősebb tapasztalat után) még nem hallottam, de a thread (többiek írása) alapján nem tűnik olyan esélytelennek a dolog, meg ott van az általad felvázolt lehetőség.
Egyébként engem most már érdekelne a véleményed szubjektív része is.
A korával kapcsolatos, vagy az évek során kialakult beállítottságával (amihez képest ez a terület jelentősen más megközelítést igényelhet), szimplán a tanulási szükséglettel (amire utaltál is, és amire az embernek sosincs elég ideje), vagy mire gondolsz?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919
- Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen3 i7-10750H 32GB 1000GB GTX1650-Ti 4K UHD 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

A korával kapcsolatos, vagy az évek során kialakult beállítottságával (amihez képest ez a terület jelentősen más megközelítést igényelhet), szimplán a tanulási szükséglettel (amire utaltál is, és amire az embernek sosincs elég ideje), vagy mire gondolsz?