Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
sunnysys
tag
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat!
(#8847) bambano:
bocs, ha OFF volt!
"tömören válaszolva: felejtsd el az egészet." Ezt az egyet nem tehetem.
Többieknek nagyon köszönöm a bíztatást!!!
Most úgy érzem, erre kell továbblépnem az életben. Óriási dolog lenne, ha azzal foglalkozhatnék egyszer, ami igazán érdekel. Hogy karrierben meddig juthatok kiderül majd, de sosem éreztem, hogy vezető akarnék lenni, szerintem ebben a szakmában sem fogom.(#8848) inf3rno:
"Valami olyasmit kellene keresned, ahol nulláról megtanítanak programozni." BSC képzésen kívül, milyen egyéb lehetőségeim vannak? A tanfolyam szóra keresve ebben és a JAVA topikban, úgy látom, hogy az nem igazán javasolt tanulási forma. Nekem az is tökéletesen megfelelne, ha találnék egy magántanárt (akár innen
), akivel hatékonyan tudnék tanulni.
Ha jól sejtem, februárig van időm átgondolni, hogy jelentkezzek-e felsőoktatási képzésre. Addig jó lenne felszedni egy kis tudást. Ha úgy döntök, bevállalom, melyik intézményt ajánlanátok? Levelező (Budapesten, mivel nem tudnám megoldani, hogy minden héten pénteken és szombaton vidékre utazzak.), vagy távoktatás képzést tudok elképzelni.Köszi szépen!

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270M i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG ADATA 650W
- 27% Számlával! ASUS ROG Loki 1000W 80 PLUS Platinum Tápegység!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4593, 100% Akkumulátor
- 2019 MacBook Air Retina 13" i5 8GB 128GB Rose Gold
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest