Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
creation
senior tag
válasz
Doctor46
üzenetére
"- Határozza meg a fejlesztendő szoftver funkcionális követelményeit!
- Határozza meg a fejlesztendő szoftver minőségi követelményeit!"Ezt miért te? Ezeket a vevőnek, tehát a kisboltnak kell leszögeznie, a mit kér rovatban...
"Egy áruház klimatizálási rendszeréből 10 másodpercenként érkeznek - az egyes
helyiségek hőmérsékletét jelző - monitoradatok egy adatbázisba. A megfigyelt helyiségek
(beérkező adatok) száma 100 darab.""- Tervezze meg az adatok tárolásához szükséges adatbázis felépítését!
- Határozza meg az adatok tárolásához szükséges tárterületet!"- És hány éves a kapitány felesége...
De most tényleg elvárják, hogy nem is tudod, hogy a nyomorult klíma legalább kb-ra milyen formátumú adatokat küld, de azért ezeket mondd meg így előre...
Kis klíma loggerem, ami a mérőgépemen van, 15 percenként küld adatokat a gépnek, amit egy adatbázisban tárol le.
Ez az alábbi mezőket tartalmazza:
Internal sensor db: id, date&time, temperature, humidity, dewpoint
És ugyanez, még 8 csatornán.20140110-től a mai napig 32MB adat készült 1 csatornán.
A kérdésem, hány fokos volt a mérőszoba tavaly december 14-én?
Nincs több kérdésem...
Azért gondolkodok a témakörön, bár nekem anno nem voltak ilyen kérdések, amikor programozást tanultam... Illetve összeszedettebb kérdések voltak. Több technikai adattal. Bár az tény, hogy így is megoldható egy egy-/többismeretlenes válasszal
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
- Magyar menüs Delonghi Magnifica S cappuccino automata kávéfőző tejtartállyal
- SAMSUNG PM9E1 "9100 PRO" 2 TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-12.500 MBs - Eladó!
- Forza Horizon Xbox Limited Edition Controller Új! Bontatlan!!
- GAINWARD GeForce RTX 4070 Ghost 12GB GARANCIÁLIS, DOBOZZAL, SZÁMLÁVAL
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Apple iPhone 16 Pro Max - Black Titanium - 256GB - Akku: 90% - Megkímélt állapot!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)