- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- gerner1
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
bigbuda
aktív tag
Hali! A Következő kérdésem után biztos többen érdekesen fogtok nézni, de első körben kiváncsiságból teszem fel.
Nos midnen bizonnyal úgy alakul, hogy szeptembertől elkezdek egy nappali költséges képzést valamely informatikai területen, lehetőleg mérnök informatikusként. Ez függ attól, hogy pótfelvételin milyen intézmények hirdetnek meg ilyen szakot. Bár valószínű, hogy inkább a "gyengébb" intézményeknél lesz pótfelvételre lehetőség. No mindegy, szerintem arra is jelentkeznék, lényeg, hogy minél gyakorlatiasabb legyen a programozás oktatása.
Azt tudnotok kell, hogy én már elvégeztem egy műszaki irányultságu Bsc szakot, és ahogy nézegettem, van jópár tantárgy (analízis, valszám, fizika, közgáz, jog, stb..) amit kreditátvitellel ki tudnék váltatni. Szóval tényleg szinte csakis az informatikához kötődő tárgyakra kellene bejárnom.
Felmerült bennem a kérdés, hogy szerintetek van e lehetőség arra, hogy más intézményekre "csak úgy" belopakodjon az ember programozás gyakorlati órák meghallgatására. Mennyire figyelik azt hogy ki az aki nem illik oda. Vagy esetleg az oktatók mennyire rugalmasak ilyen téren? Természetesen csakis a saját magam fejlesztésére irányulnának a látogatások, hogy minél több tapasztalatot szerezzek esetleg erősebb intézményekben.
Nálunk anno szinte az összes előadásra szerintem nyugodtan bejöhetett volna akárki, az oktatónak biztos nem tűnt volna fel.
Előre is köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Iqos cigaretta
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Arc Raiders
- Milyen routert?
- Bejelentették a Kena: Scars of Kosmorát, idén érkezik PC-re és PS5-re
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- LG 65G5 - 65" OLED Tandem - 4K 165Hz & 0.1ms - MLA Plus - 4000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- DELL Latitude 5285 (Tablet)FHD, 2 az 1 ben, 12.3",i7-7600U,16GB DDR4, 256GB SSD, WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest