Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Vandit.: Milyen zenét hallgattok most?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Depression: R.I.P.
- Luck Dragon: Óraátállítás
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
kzsoltk
üzenetére
A webfejlesztés, a dinamikus lapok készítése nem egyenlő az alapvető dolgokon kívül a PHP-vel és a MySQL-lel, bár az ember erről hall a leggyakrabban, és szerintem aki belepillant a webfejlesztésbe, azért valamennyi tapasztalatot nem árt, ha gyűjt vele kapcsolatban, még ha nem is ezzel folytatja (és utóbbi is bőven alátámasztható
). A PHP-t azért nem ajánlotta a kolléga szerintem, mert nem tartja komolyan vehető nyelvnek.
Ettől függetlenül egyébként relatíve könnyen tanulható nyelv, igen népszerű is, a net tele van vele kapcsolatos tutorialokkal, de pont ez a baja is: boldog-boldogtalan csinálja, az is, akinek nem kéne, így rettentő sok a borzalmas kód a neten, és nem túl jó a renoméja; meg hát lehet azért kritizálni a PHP-t, mint nyelvet. Amikor valaki 0 programozási tapasztalattal nekiesik a PHP-nek, pont ezzel kezdi, és ennél is marad, akkor szerintem ritka, hogy valaki normálisan meg is tanul programozni, szükséges az is, hogy más nyelvekben is szerezz tapasztalatot (mondjuk szerintem egyébként is mindenképpen, minden programozónak nyitottnak kellene lennie más nyelvekre), ne ragadj le, folyamatosan tanulj, és főleg ne azonosítsd a webfejlesztést a PHP-vel. Ettől függetlenül szerintem nyugodtan próbálkozz a PHP-vel is.
Kezdésnek jó lesz, de ha úgy érzed, más tetszene jobban, pl. C#-pal (ASP.NET) vagy Javával kapcsolatos technológia, akkor még jobb.
A MySQL-t is szerintem nyugodtan tanulgathatod, és képbe jöhet MS SQL Server is.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Bluetooth hangszórók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Xbox tulajok OFF topicja
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Cyberpunk 2077
- World of Warships
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Megkímélt HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- DDR5 Gamer PC - i5 14400f, RTX 3070 Ti, 1 TB SSD, Z 790-S Wifi
- Ryzen esportpc(ryzen3 -4100/RX580-8gb/SSD/hdd)
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Rog C VIII / R9 3950X / RTX 3080 / 1TB SSD / 32GB
- Samsung galaxy watch 7 44mm (ezüst) + 1.5 év garancia
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Pro 14" M4 16 GB RAM, 512GB SSD, Silver - 27% ÁFA (0436AB)
- Lenovo Thinkpad E495 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- LG UltraWide 35WN75CP VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / sRGB 99% / FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

). A PHP-t azért nem ajánlotta a kolléga szerintem, mert nem tartja komolyan vehető nyelvnek.
Ettől függetlenül egyébként relatíve könnyen tanulható nyelv, igen népszerű is, a net tele van vele kapcsolatos tutorialokkal, de pont ez a baja is: boldog-boldogtalan csinálja, az is, akinek nem kéne, így rettentő sok a borzalmas kód a neten, és nem túl jó a renoméja; meg hát lehet azért kritizálni a PHP-t, mint nyelvet. Amikor valaki 0 programozási tapasztalattal nekiesik a PHP-nek, pont ezzel kezdi, és ennél is marad, akkor szerintem ritka, hogy valaki normálisan meg is tanul programozni, szükséges az is, hogy más nyelvekben is szerezz tapasztalatot (mondjuk szerintem egyébként is mindenképpen, minden programozónak nyitottnak kellene lennie más nyelvekre), ne ragadj le, folyamatosan tanulj, és főleg ne azonosítsd a webfejlesztést a PHP-vel. Ettől függetlenül szerintem nyugodtan próbálkozz a PHP-vel is.
Kezdésnek jó lesz, de ha úgy érzed, más tetszene jobban, pl. C#-pal (ASP.NET) vagy Javával kapcsolatos technológia, akkor még jobb.