- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- votlage71: Kábel menedzsment
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Hajjaj, sztem ne is akard elore tudni
Hat az biztos, hogy nem 480 percet vered a billentyuket.
Es elsore ha toled kerdeznek szamot, hogy mennyi ido alatt leszel vajon kesz, ugy 3-4-gyel szorozd meg azt, amit elsore kigondoltal jo raerosre. Tok komolyan! Egyreszt brutto-netto ido (itt kapcsolodik ahhoz, hogy mit csinal 8 oraban, hat peldaul megbeszelesekre jar, szakmain kivul vallalati ugymenetes hulyesegekkel foglalkozik, meg kavezik, meg munkahelyi pletykakat hallgat vagy terjeszt...), masreszt meg minel nagyobb ceg, minel modszertanosabb a fejlesztes, annal nagyobb overhead-et kell magaba a fejlesztesbe beletenni [mindezt csak azon celbol, hogy adott esetben lecserelheto legy-- es ez nem gonoszsag, hanem a projekt nem allhat meg egy emberen]. Ja es elso idoben rengeteg doksi olvasasa, aztan meg mar ugyanazt irni is neked kell.
De nincs altalanos recept. Jo, ha vallalkozo vagy, akkor majd te hatarozod meg, de alkalmazottkent eleg szerteagazo, hogy hol mi a modi. Jartam felvetelizni egy nem ne'vtelen szoftverhez komponenst keszito cegnel egy sima 3.emeleti lakasban, ahol az ebedeltetest is forgorendszerben helyben valaki foz modon oldottak meg, ott az is a munkaido (ami rugalmas, azaz torekszunk a 8 orara, de nem merjuk igerni alapon...) resze volt. Dolgoztam az egyik Siemens leanyvallalatnal, ahol mar a swrendszer osszeforditasat is kulon csapat vegezte, es mi csak karbantartottunk (=bugtalanitas, nem hw), de pl. megtalalt egyeb, nem bejelenteshez tartozo hibakat tilos volt kulon engedelyeztetes nelkul javitani, sot nem is lehetett leadminisztralni, hogy bekeruljon a forditasba.
Ellenorzesi modszer, sot hogy ki csinalja, az is nagyon cegfuggo is, plane szerintem ez mar erosen fugg a szemelyektol is.
Jo nagy altalanossagokat irtam, de szerintem ugy igazan nem lehet tobbet elore megmondani. Azert kivancsi vagyok, hogy mas mit valaszol ugyanerre...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Battlefield 6
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest