Hirdetés
Legfrissebb anyagok

LOGOUT témák
	- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
PROHARDVER! témák

Mobilarena témák

IT café témák

- 
			  LOGOUT  
Új hozzászólás Aktív témák
- 

martonx veterán "Sajnos nem tudom, említettek egyet, de sajnos nem jegyzeteltem le én hülye  , csak annyi rémlik, hogy T-betűvel kezdődik, és gondolom nem olyan ismeretlen nyelv, mert hozzátették, hogy nem lepődtek meg, hogy én sem ismerem, mert kb. senki sem ismeri." , csak annyi rémlik, hogy T-betűvel kezdődik, és gondolom nem olyan ismeretlen nyelv, mert hozzátették, hogy nem lepődtek meg, hogy én sem ismerem, mert kb. senki sem ismeri."Itt csak én érzek némi ellentmondást? Bakker ezek lehet, hogy valami noname nyelvvel szopatják magukat. Akkor nem csoda, hogy makrókkal próbálják tovább tákolni a szart. 
Új hozzászólás Aktív témák
		Téma tudnivalók

● olvasd el a téma összefoglalót!
Aktív témák
		- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen egeret válasszak?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések

Üzleti előfizetők hirdetései
	- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3/5 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Új Asus Zenbook Pro Duo 14 OLED QHD 120Hz i7-12700H 16GB 1TB Nvidia RTX 3050Ti Studio Win11 Garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

, csak annyi rémlik, hogy T-betűvel kezdődik, és gondolom nem olyan ismeretlen nyelv, mert hozzátették, hogy nem lepődtek meg, hogy én sem ismerem, mert kb. senki sem ismeri."
, csak annyi rémlik, hogy T-betűvel kezdődik, és gondolom nem olyan ismeretlen nyelv, mert hozzátették, hogy nem lepődtek meg, hogy én sem ismerem, mert kb. senki sem ismeri."