- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
Nem ertem. Ha _programozni_ akar valaki tanulni, akkor miert is kene az algoritmusok targyat kerulni? Jo, nem kozvetlen ezt irtad, de hogy a kerulendo matekos tantargyak egyike.
Kodot irni meg lehet tanulni, de a programozas pont arrol szol, hogy tudsz problemakat leforditani algoritmusokra. Szerintem!
Egyebkent ha ilyen regi emlekek is e'rnek, 94(91)-98 Szeged, szerintem az elso 3 evben nem annyira sok a matek, mint a 4.-5. ev valaszthato tantargyaiban. Igaz, amit mi tanultunk pl. szoftverfejlesztes alatt, az a hangzatos resze volt (waterfall es tarsai talan, a vizsga se volt komoly igy csak halovany emlek), de hogy a verziokezelo rendszer mibenlete nem fert bele egy 5 eves kepzesbe, az azert erdekes... bar mondjuk ha a kepessegek megvannak, akkor 2 het alatt a munkahelyen siman megvan ez a plusz tudas.
Nem mellesleg ha valakinek diplomabol van mar jopar matek tantargya, akkor _azokkal_ mar nem kell sz*pnia, hiszen elfogadjak ha elegge nagy az atfedes a tematikaban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Asus G752VS Gamer laptop eladó!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Silvercrest Rajztábla
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest