Új hozzászólás Aktív témák

• modder

aktív tag

válasz cucka #7058 üzenetére

Szerintem nem is a bonyolult infrastruktúra igény miatt van kevés hoszting, hanem nincs rá piaci igény. A Java-t többnyire az Enterprise réteg használta, és sokáig nagyon jól elvoltak a hatalmas cégek a saját infrastruktúrájukkal, amibe a Java alkalmazásukat deployolták.

Kevésbé volt népszerű az egyszeri kóder számára a Java. PHP-val, Pythonnal ellentétben. Gondolom legfőképpen azért, mert gyorsabb nekikezdeni egy PHP-t megtanulni, mint Javát. Tudom, mert én is PHP-val kezdtem, és ha visszagondolok, sokáig azt sem értettem, hogy mire való a WAR, amikor elkezdtem Javával foglalkozni.

Rákerestem a Java hostingra, és ezt találtam http://programmers.stackexchange.com/a/185518

De ez nem annak köszönhető, hogy több "egyszeri kóder" kezdte el használni a Javát, hanem annak, hogy az infrastruktúra outsource-olás tendenciává vált, ahol azok a cégek is vevők lehetnek egy Java PaaS-ra, akik eddig teljesen boldogak voltak a saját rendszerükkel.

Egyébként abban lehet valami, hogy sok memóriát zabál, de nekem is a konténer minimum heap size 512mbyte-nak van beállítva alapból, még nem próbáltam ki, hogy az alkalmazás, amin éppen dolgozom mekkora memórián fut el kényelmesen.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés