Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Én oda járok, jó nehéz - bár zsenitípusoknak biztos nem
; meg akkor sem annyira, ha jó előképzettséggel érkezel, és ha neked nem kell eleinte vért izzadnod a matematikai tárgyakkal és programozással: nálad ez utóbbi már meg is van, elég jól vágod, ahogy elnéztem, hidd el, ez nagyon nagy előnyt fog jelenteni. Én 0 előképzettséggel jöttem ide, humán jellegű képzések után, szóval én szoptam vele rendesen, más, aki picit matekosabb középsuliból/egyetemről jött, nálam jóval könnyebben vette az akadályokat, nekem arányaiban többet kellett tanulnom.
Nekem a BME VIK képzése jobban tetszik, mint az ELTE IK (ismerős IK-ra jár, az alapján van összehasonlítási alapom, meg még hírből, mások elmondása alapján), mert BME-n nincs 8 félévnyi analízis, nincs annyi matekos szopatás, és jóval több a mérnöki jellegű, gyakorlatias oktatás. Sok laborfoglalkozás van, hardvert és szoftvert is látsz bőven, nem csak elméletben tanulod meg, amit kell. Ez teljesen egyéni preferencia függvénye, ha szereted a matekot, akkor ELTE IK, ha kevésbé, és mérnöki jellegűt szeretnél, akkor BME VIK.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Bontatlan! Glsswrks Hana
- Bontatlan! Tekkusai Phantom
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 Pro 3400G 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1070 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 256GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Asus Rog Ergo gamer szék
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

; meg akkor sem annyira, ha jó előképzettséggel érkezel, és ha neked nem kell eleinte vért izzadnod a matematikai tárgyakkal és programozással: nálad ez utóbbi már meg is van, elég jól vágod, ahogy elnéztem, hidd el, ez nagyon nagy előnyt fog jelenteni. Én 0 előképzettséggel jöttem ide, humán jellegű képzések után, szóval én szoptam vele rendesen, más, aki picit matekosabb középsuliból/egyetemről jött, nálam jóval könnyebben vette az akadályokat, nekem arányaiban többet kellett tanulnom.