Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
ArchElf
addikt
válasz
asuspc96
üzenetére
Én konkrétan úgy kezdtem, hogy angol nyelvű anyagokat kezdtem fordítani magyarra (hogy az alulképzett wannabe-k is tudjanak tanulni). Bár gondolom nem sokmindenkinek mond bármit is az EuroHack...
Egy csomó etikus hackeléssel kapcsolatos gyűjtőoldal van azóta (owasp, hogy témánál legyek), nem kell már (ha nem akarsz) parancssorban hackelni, ezer és ezer letölthető alkalmazás, sőt kifejezetten erre a célra összerakott OS is van (pl. backtack).
Keress és találsz. Sajna nekem már nincs időm arra, higy wannabe-ket oktassak (akkor még főiskolás voltam, rengeteg szabadidővel) - most már munkám van, családom. Sokkal fontosabb dolgokra is kevesebb időm jut, mint erre. Ha tudok persze segítek, de megtanulni nem tudom helyetted, megcsinálni pedig nem fogom helyetted.AE
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Óvodások homokozója
- Interactive Brokers társalgó
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gaming notebook topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3563,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- Death Stranding Director s Cut
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest