Új hozzászólás Aktív témák

• Sk8erPeter

nagyúr

válasz deiksupp #5611 üzenetére

Az AJAX nem egy programozási nyelv. Ahogy az ASP.NET, a JSP és a jQuery sem. :DD
    Amúgy tudtommal ilyen fogalom külön, hogy "JSP.NET", nincs. JSP van és .NET. Meg ASP.NET.
    Egyébként ha már belinkelted, hadd szóljak hozzá az álláskereső bemutatkozó írásodhoz: először is ha már írásban hirdeted magad, legalább azt a pár sort próbáld már meg helyesen, hibák nélkül leírni (pl. "emelett", "Ezek melett", "fennt", "minnél", stb.... plusz css3 --> mozaikszó...), ezenkívül ne írj már ilyet egy álláshirdetésnél, hogy "a pénz nem érdekel". Ebből az következik, hogy az esetleges munkáltatóid nem fognak komolyan venni, és/vagy lósz@r fizetést sem fognak adni, mikor pedig kaphatnál eleget. Plusz aki azt mondja, hogy nem örülne, ha több pénzt kapna annál, mint amennyit jelenleg kap, az vagy iszonyat gazdag, vagy bolond. :DDD (Ha az utóbbi kategóriába tartozol, akkor utólag is elnézést. :D)

Meg az ilyenek szintén komolytalannak hatnak: "css3 (nagyon jól értek hozzá)", akkor már ehelyett írj valami olyasmit, hogy "magas szintű CSS-ismeretek", vagy hasonló.

Amúgy ha PHP-zol, akkor elvileg még a Symfony-nak is hasznát veheted.
    Arra a kérdésre, hogy melyik nyelvet válaszd, nem lehet jó választ adni, azt válaszd, amelyiket kényelmesnek találod, szereted, el tudnád képzelni, hogy tényleg hosszan foglalkozol vele, munkaszinten. Az biztos, hogy PHP-s melókkal Dunát lehet rekeszteni, de ez nem feltétlenül jelent csak jót, mert sok honlapkészítős meló trágya, de ez ugyanúgy igaz lehet persze a többi nyelv esetén is... de szerintem valahogy a PHP-s munkáknál ez jellemzőbb, mert ahogy azt a PHP-s topicban is sokszor kiveséztük, a PHP teljes mellszélességgel támogatja a programozói gányolást. :)
    Persze félre ne értsd, nagyon jó és hasznos nyelv, én is szeretem (sőt, jelenleg is aktívan használom a nyelvet). De látni kell az árnyoldalait is. (Sok elvakult PHP-s azt hiszi, ez a nyelv A nagybetűs programozási nyelv a webfejlesztéshez).

Új hozzászólás Aktív témák