Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Zsebszámológépek
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Gülredy
tag
Sziasztok!
Egy olyan kezdőnek, aki már tanult programozási nyelveket, (c,c++, c#, java, delphi, assemly, php/mysql) de mégsem "mestere" egyiknek sem, milyen nyelvet ajánlanátok megtanulásra?
A problémám oka az, hogy félévente új programnyelvet tanultunk, így eléggé összekeveredtek bennem a dolgok.
A célom az lenne hogy egy olyan nyelvet megtanuljak, ami eléggé keresett munkavállalás szempontjából, de viszont nem túl szerteágazó, és nehéz! Értem ez alatt, hogy elkezdtem a java-t újratanulni, erre minél többet olvasok róla, annál többféle van: JavaSE Java EE Java Applet Java script stb... és ahogy nézegettem majdhogynem mindegyik különbözik egymástól, ha nem is teljesen, de részlegesen igen, ami nehezebbé teszi, de javítsatok ki ha nem így van, és csak én értelmeztem félre az egészet! Ráadásul a könyvek nagy része is egyszerre többel is foglalkozik, ami még jobban megnehezíti a dolgom.Ahogy nézegettem állások között, a legelterjedtebb amit keresnek c, c++ és a Java meg a php.
Szóval ti mit ajánlotok, melyikkel kezdjem?
Előre is elnézést a furcsa kérdésért!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Formula-1
- Path of Exile (ARPG)
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- OLED monitor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mesterséges intelligencia topik
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z RGB 16GB (2x8GB) 3000MHz DDR4 kit / BESZÁMÍTÁS OK!
- Apple iPhone 12 64GB 100% Akku Újszerű,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Kingston HyperX Fury 2x4GB 1600MHz DDR3 kit
- Honor 400 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Xiaomi Redmi Note 12S 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000- HUN / számla-garancia
- Honor 200 pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest