- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gülredy
tag
Sziasztok!
Egy olyan kezdőnek, aki már tanult programozási nyelveket, (c,c++, c#, java, delphi, assemly, php/mysql) de mégsem "mestere" egyiknek sem, milyen nyelvet ajánlanátok megtanulásra?
A problémám oka az, hogy félévente új programnyelvet tanultunk, így eléggé összekeveredtek bennem a dolgok.
A célom az lenne hogy egy olyan nyelvet megtanuljak, ami eléggé keresett munkavállalás szempontjából, de viszont nem túl szerteágazó, és nehéz! Értem ez alatt, hogy elkezdtem a java-t újratanulni, erre minél többet olvasok róla, annál többféle van: JavaSE Java EE Java Applet Java script stb... és ahogy nézegettem majdhogynem mindegyik különbözik egymástól, ha nem is teljesen, de részlegesen igen, ami nehezebbé teszi, de javítsatok ki ha nem így van, és csak én értelmeztem félre az egészet! Ráadásul a könyvek nagy része is egyszerre többel is foglalkozik, ami még jobban megnehezíti a dolgom.Ahogy nézegettem állások között, a legelterjedtebb amit keresnek c, c++ és a Java meg a php.
Szóval ti mit ajánlotok, melyikkel kezdjem?
Előre is elnézést a furcsa kérdésért!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest