- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
stargazer
senior tag
sziasztok!
van egy szoftverem, ami iránt egy cég érdeklődik. adatbázis meg php alapú egyszerű termeléskövető rendszer. az tartja vissza az illetőt, illetve az a dilemmája, problémája hogy én belelátok az adataikba.
én nem nagyon tudok elképzelni olyan szituációt hogy a fejlesztő ne látna bele abba a rendszerbe amit csinált. nem vagyok biztos benne, illetve nem tudom, de sztem amit mi használunk abba is belelátnak a fejlesztők. megkérdeztem egy ismerősömet, aki iratott egy hasonló szoftvert, és azt mondta a fejlesztő belelát az adataiba.
van olyan rendszer amibe nem lát bele a fejlesztő? illetve, általánosan elfogadott az az álláspont hogy ne láthasson bele? de akkor hogyan javítja a hibákat, hogyan fejleszt hozzá modulokat? sztem normál körlmények között nonszensz az elképzelés hogy a fejlesztő ne lásson bele abba amit csinált.
ha bármilyen módon vissza is élnék az adataikkal, az nagyon hamar kiderülne sztem és viszonylag egyszerűen lopásnak lehetne minősíteni, és feljelentést lehetne tenni. vélemény?
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Elektromos autók - motorok
- Fotók, videók mobillal
- Milyen videókártyát?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Synology NAS
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Gyúrósok ide!
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- További aktív témák...
- Intel Core I9 14900F - 24mag/32szál - Új, Gari 2030.08.27. -ig - Eladó!
- Intel Core Ultra 7 265K - Új, Gari 2028.09.27. -ig - Eladó!
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- ASUS RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 PRIME OC Edition - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Új, Gamer félgép - ASUS PRIME B860M-A WIFI + Intel Ultra 5 245KF + Corsair 2x16GB DDR5 6000MHz
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Thomson Streaming Box 240 TV okosító / Számla / Garancia /
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Apple iPhone 12 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest