Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
stargazer
senior tag
sziasztok!
van egy szoftverem, ami iránt egy cég érdeklődik. adatbázis meg php alapú egyszerű termeléskövető rendszer. az tartja vissza az illetőt, illetve az a dilemmája, problémája hogy én belelátok az adataikba.
én nem nagyon tudok elképzelni olyan szituációt hogy a fejlesztő ne látna bele abba a rendszerbe amit csinált. nem vagyok biztos benne, illetve nem tudom, de sztem amit mi használunk abba is belelátnak a fejlesztők. megkérdeztem egy ismerősömet, aki iratott egy hasonló szoftvert, és azt mondta a fejlesztő belelát az adataiba.
van olyan rendszer amibe nem lát bele a fejlesztő? illetve, általánosan elfogadott az az álláspont hogy ne láthasson bele? de akkor hogyan javítja a hibákat, hogyan fejleszt hozzá modulokat? sztem normál körlmények között nonszensz az elképzelés hogy a fejlesztő ne lásson bele abba amit csinált.
ha bármilyen módon vissza is élnék az adataikkal, az nagyon hamar kiderülne sztem és viszonylag egyszerűen lopásnak lehetne minősíteni, és feljelentést lehetne tenni. vélemény?
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Digital Edition ( PS5 Digitális konzol!)
- Új! UMAX VisionBook 10C LTE táblagép + Keyboard Case
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition ( Lemezes Slim PS5 Konzol.)
- Playstation Move Pack (2db) eladó!
- 8 ÉV GARANCIA! Kingston FURY Beast RGB 32GB CL36 (KF560C36BBEAK2-64) (1DB 32GB MODUL)
- OnePlus Nord CE3 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB be quiet! Pure Base 501 850W
- Új Asus TUF Gaming 15.6 FHD 144Hz Ryzen9 AI 8945H 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest