- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucsupeti
senior tag
Hát ez a történet nagyban hasonlít a sajátoméhoz. HT-1080 meg otthon papíron programozás.... Én is így kezdtem és én is 26-27 éve. A középiskolás tanulmányaimat ez határozta meg, majd a főiskolai/egyetemi tanulmányok is. Viszont a munkám az nem teljesen ez, a hobbi viszont maradt keményen. Azt gondolom hogy a folyamatos agytorna az kell, tehát ha programozni akar (szeret) az ember akkor úgyis matek, meg algoritmusokban, rendszerben gondolkodás elválaszthatatlan lesz a mindennapjaitól.
Had ajánljam egy nemrég indult blogomat, amiben épp a programozásról írok és az én történetemet is nagyjából leírtam. Nem kell elfogadni azt a módszert amit én ott írok és javaslok a programozótanoncoknak, de én úgy látom hogy az ott leírtak egy jó módszer lehet a programozási kézség kialakításához.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Sportokra tervezve, prémium dizájnnal
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest