- Argos: Az vagy, amit megeszel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 4
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB versus 990 PRO 2TB M.2 SSD
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
REDeath
őstag
válasz
Protezis #3355 üzenetére
na sikerült. am nem tulbnyolitotam, hanem a hashtable-t meg array listet és egyéb dolgokat nem tudom még megfelelően alkalmazni, ezért csináltam "elemi" módszerekkel.
a rendezés után egyébként amivel gondom volt, azt nagyon egyszerűen kelett, mint rájöttem
megnézem az előtte és utána lévővel is hoyg egyezik-e
a 9-es meg megint durvának tűnt, (módusza a tömbnek) de nézelődtem és két ciklusal, a belső ciklusban pedig 2 egymásba ágyazott elágazással azis meglett, és végülis egyszerű így utólag,csak nincs rutinom még, és azért tűnik minden olyan brutálisnak elsőre
de amúgy viszont kösz a linket, nézegettem, és nagyon hasznosnak tűnik az a hashtable, érettségi után blevetem magam kicsit mélyebben is a témába, ha lesz rá bőven időm
thx és üdv, Bálint
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Asus ROG Strix G614JVR-N4014W SZÁMLÁVAL GARANCIÁVAL
- Nitro AN515 57 15.6" FHD IPS i7-11600H RTX 3070 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Egyedi matricák gyártása, akár kis mennyiségben is! Kattints a további infókért.
- Apple MacBook Pro 16" (2021) M1, 32GB RAM, 500GB SSD Csúcskategóriás erő, elérhető áron!
- HP 280 Pro G2 Sff üzleti gép i3/8GB/WIN11
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Töredék áron! Csere-Beszámítás! DJi Air 3 Fly More Combo RC2! Garancia: 2027.09.27!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest