Hirdetés
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- norbx: Számítógép.hu
- sh4d0w: Nyitlocker
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
csaboo
tag
válasz
kicsitomi88
üzenetére
Ezt természetesen értem, és elfogadom kedves Tamás, egy a bökkenő: annak ellenére, hogy kábé 3 féle C# könyv van itt a gépemen, vannak dolgok, amik bizony egyikben sincsnek leírva, pedig sztem elég triviálisak (ezért is bosszantó, hogy nem tudok haladni velük). Nehéz úgy keresni vmit (pl. Goggle-ban, msdn doksiban), hogy nem igazán tudod mit is akarsz keresni, csak a problémát ismered, ezért lenne jó egy olyan ember, aki személyesen, közvetlenebbül tud ilyesmire válaszolni, persze ehhez nem kevés szakértelem szükséges...Ami a könyvkinyitást illeti rajta vagyok az ügyön, de addig is szeretnék rájönni dolgokra, esetleg megtudni másoktól, pont ezért írtam ide, amit írtam. Ezt most nagyonmegmagyarázó hsznek szántam.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 100%, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB, Akku: 97%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Dell Precision 3660 Workstation, i7-12700K,32GB DDR5,256 SSD,NVIDIA RTX A2000 6GB DDR6,WIN11
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest