- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaboo
tag
válasz
kicsitomi88 #2991 üzenetére
Ezt természetesen értem, és elfogadom kedves Tamás, egy a bökkenő: annak ellenére, hogy kábé 3 féle C# könyv van itt a gépemen, vannak dolgok, amik bizony egyikben sincsnek leírva, pedig sztem elég triviálisak (ezért is bosszantó, hogy nem tudok haladni velük). Nehéz úgy keresni vmit (pl. Goggle-ban, msdn doksiban), hogy nem igazán tudod mit is akarsz keresni, csak a problémát ismered, ezért lenne jó egy olyan ember, aki személyesen, közvetlenebbül tud ilyesmire válaszolni, persze ehhez nem kevés szakértelem szükséges...Ami a könyvkinyitást illeti rajta vagyok az ügyön, de addig is szeretnék rájönni dolgokra, esetleg megtudni másoktól, pont ezért írtam ide, amit írtam. Ezt most nagyonmegmagyarázó hsznek szántam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- Audio-Technica ATH-M20x fejhallgató
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest