- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
No fellépett még pár probléma amiket még nem sikerűlt megoldanom igy inkább avatottabb kezekre bízom őket.

Nos adott egy windows ablak és adott pár időzítő.
Azt akarom elérni hogy adott idöközönként kirajzoljon egy egy négyzetet az ablakba a progi. Megcsináltam eseményként abban elvileg hiba nincs és lefut de mégsem csinálja azt amit kéne. Nem rajzol ki semmit pedig az időzítő működik mertha pl. egy messageboxot teszek bele az műkszik.
Függvényként is megírtam itt a kedvencemmel egy konverziós erroral találtam szemben magam: 'SetTimer' : cannot convert parameter 2 from 'void (__stdcall *)(HWND,UINT,UINT,DWORD)' to 'UINT_PTR'
There is no context in which this conversion is possible
aki véletlen megérti mit akartam kifejezni ezzel az összefüggéstelen szóhalmazzal az legyenszíves segítsen! Előreis thx!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- Milyen TV-t vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Dell notebook topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung LCD és LED TV-k
- Androidos tablet topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- Prémium fejhallgató kábel ( Focal, Denon)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- Pioneer PD-S601 asztali CD lejátszó
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4357, 100% Akkumulátor
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest