- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
czuni
kezdő
Sziasztok,
Szeretnék segítséget kérni és fejlődni. Nem tudtam melyik a relevánsabb topic így két helyne is megosztom.
1. N8N tanulmányozom szeretném a munka folyamataim hatékonyabbá tenni. Localban futtatom. Van aki tudna segíteni nekem ebben? Befektetés és biztosítás.
2. Párhuzamosan local környezetben építek egy fogadási robotot, Python alapon, ChatGPT Codex segítségével.
Itt főleg optimalizálás, teljesítmény, architektúra, hatékonyság növelés a célom.
GitHubon elérhető: https://github.com/czu9ni/tipss_botBármelyik témában szívesen fogadok tanácsot, kritikát és nyitott vagyok akár együttműködésre / társulásra is, ha van közös metszet.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Steam topic
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Csípőből tolja Helix a konyhai melót
- Adobe Lightroom topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autós topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Gyúrósok ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H510 fehér Seasonic 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4488, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest