- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: Légpárna az egérpadon: ATK A9 Air gamer egér
- horzoli: Auchan házhozszállítás
- gerner1
- ldave: New Game Blitz - 2026
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
buffer overflow-ról volt szó, nem stack overflow(
) -ról. Ezt azért simán meg lehetne oldani. Csak az említett okok miatt nem érdemes. Sztem. legalábbis. Én hagyom, hogy false adatot írjon ki, vagy elszálljon a program...@sztanozs:
>szóval fogalmam sincs, honnan vagy (vagy nem vagy) kitiltvaEzt 2lem. De ha teljesen őszintén írtad, akkor én meg teljesen őszintén elnézést kérek tőled...
De akár tudtad, akár nem, ez is azt mutatja, hogy semmiképpen nem jó, ha egyes topikokbó véglegesen kitiltanak valakit. Mert semmi nem jelzi ezt. Esetleg abban a speciális esetben, ha lejjebb lapoztál volna, akkor láthattad volna, hogy a nick-em szürke...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Racoon City árnyékában: Teszteltük a Resident Evil Requiemet
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fotók, videók mobillal
- Robot fűnyírók
- ARM-os meglepetéskiadást kap az év első felében a Windows 11
- Házimozi belépő szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB LIAN LI LANCOOL 217 Wood 750W
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP ProBook 640 G2 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) -ról. Ezt azért simán meg lehetne oldani. Csak az említett okok miatt nem érdemes. Sztem. legalábbis. Én hagyom, hogy false adatot írjon ki, vagy elszálljon a program...