Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD #17833 üzenetére
buffer overflow-ról volt szó, nem stack overflow(
) -ról. Ezt azért simán meg lehetne oldani. Csak az említett okok miatt nem érdemes. Sztem. legalábbis. Én hagyom, hogy false adatot írjon ki, vagy elszálljon a program...
@sztanozs:
>szóval fogalmam sincs, honnan vagy (vagy nem vagy) kitiltvaEzt 2lem. De ha teljesen őszintén írtad, akkor én meg teljesen őszintén elnézést kérek tőled...
De akár tudtad, akár nem, ez is azt mutatja, hogy semmiképpen nem jó, ha egyes topikokbó véglegesen kitiltanak valakit. Mert semmi nem jelzi ezt. Esetleg abban a speciális esetben, ha lejjebb lapoztál volna, akkor láthattad volna, hogy a nick-em szürke...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3460, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L390 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- 150 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest