- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
sztanozs #17775 üzenetére
>mert a video/audio kódolás kifejezetten megigényli az optimalizációt (ellentétben a desktop-alkalmazások javával).
Desktop alkalmazáson a nem web programozást értettem. De egyébként még ott is igénylik az optimalizációt. Meg sokkal több alkalmazásnál is elkelne, ha gyorsabb lenne. Pl.:
1: A google miért is írja ki, hogy hány sec-ig tartott a keresés?
1: Az adatbázisok miért is írják ki, hogy mennyi ideig tartott a lekérdezés?Csak hogy a jéghegy csúcsával foglalkozzak. De ki ne érezné jobban magát, ha pl. a mappák másolása is sokkal gyorsabb lenne? Pl. a TC másolása sokkal gyorsabb, mint a win másolása. És még valszeg. ezt is lehetne gyorsítani. Szóval sztem. sokkal több helyen elkelne az optimalizálás, mint ahogy azt gondolod. Én(ahogy azt már többször is leírtam) pl. a Vb.Net-ben/C#-ban azt hiányolom a legjobban, hogy még az optimalizáció lehetőségét sem adja meg. A C++ is lassú a C-hez képest, de ott legalább adott az optimalizáció lehetősége.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest