- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- votlage71: Kábel menedzsment
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
stellaz
veterán
Sziasztok!
8 éves kisfiam eddig jól haladt a scratch-el, oktató videókból rengeteget megcsinált, egész jó játékokat össze tud már rakni. Viszont pár hete látott egy videót kódsoros programozásról és mindenképpen azt szeretné csinálni. Amennyit sikerült utána olvasnom, letöltöttem neki a python illetve a Pycharm programot és elkezdett nézni kezdőknek való tutoriálokat. Ezzel két probléma merült fel, egyrészt a kezdő tutoriálok neki még unalmasak, ezért így nekiugrott egyből snake és hasonló programoknak tutoriálból. De az meg nem működött, hiába gépelt be mindent helyesen, és a Pycharm is elég bonyolult program, nem neki való. Volt, hogy tényleg nem futott le egy kód, pedig jól volt beírva, szóval én sem igazán tudok neki segíteni. Most két szék között kicsit a pad alá esett, mert kódsorosan akar még mindig programozni, viszont elakadt benne.
Tudtok ajánlani valamit erre? Akár másik program nyelvet, programot vagy gyereknek is élvezhető tutoriált?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest