Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
pmonitor #17309 üzenetére
Kifejlesztik az asp csodát az azúrra, és alá raknak egyetlen cpu magot a napi 135ezer felhasználónak, mert a többi pénzt valaki zsebre rakta. Nem lassabb az, mint amit a HW indokolttá tesz
Én is törtem fel 16-17 éves tiniként hálót. Akkor még "Novell Network"-nek hívták (a 3.11-es működött akkoriban a suliban), szóval szerintem van arra rálátásom, hogyan megy. Temérdek sok időm volt a meglévő doksikat olvasni, és kiszemeltem a leggyengébb pontot, amit emberi hiszékenység + tévedés + egy nagyon szégyentelen hazugsággal keresztül lehet törni. És elkövettem. Nem azért, hogy büszke legyek rá, hanem az izgalomért
Hogy egy egész évnyi erőfeszítésem ment rá egyetlen akcióra, az meg olyasmi, hogy időmilliomos voltam valódi kihívás nélkül, suli halál unalom, csajok frigidek, szóval a suli hálózatának biztonsága lett játékszer. Azóta a technológia fejlődött, de a társadalom nem. A suli még mindig halál unalom, a csajok még mindig frigidek, a fiatalok még mindig időmilliomosok valós kihívások nélkül. Én azt mondanám, a helyzet azóta is változatlan.
@martonx:
Azóta megnéztem pár oktató videót, és mindenütt belepakoltak explicite extra mezőket, amikre az indexet rárakták. A jelek szerint indexeket virtuálisan leírni, és később azokra hivatkozni az EF még nem tud. Beletörődtem.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Parfüm topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
- IFA 2025: Hatalmas táblagépek az Acertől
- OLED TV topic
- Akvarisztika
- További aktív témák...
- iPhone 12 64gb, ÚJ AKKUMLÁTOR, kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Black Titán dizájn, 200 MP Pro kamera, S Pen
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Natural Titanium Titán stílus, Pro teljesítmény - 2028. 07. 19
- Csere-Beszámítás! Macbook Air 13 2020! I3 / 8GB / 256 SSD. Akksi- 124 Ciklus
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- Bomba ár! Dell Latitude E6320 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I DVD I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest