- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- E.Kaufmann: Barangoljunk! OpenWRT Wifi Roaming jegyzetkezdemény
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryan_Sanchez
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni email küldéshez weboldalról.
Van egy egyszerű, statikus weboldal, sima webtárhelyre feltöltve.
Ezen van egy html form, amiről email szeretnék küldeni.
Tudom, ez már szerveroldali backend kódot igényel, szóval szükségem lesz egy webszerverre.Találtam egy php kódot (nem tudok php-be programozni). Ez valid, hogy ilyen egyszerű? (most a validálást hagyjuk)
Amiket még találtam kódokat, mindegyikhez állítani kelett smtp kiszolgálót, felhasználónév + jelszó párossal.
Hogyan lehetne megoldani a legyszerűbb és modernebb módon?Előre is köszönöm!
<?php if(isset($_POST['submit'])){ $to = "email@example.com"; // this is your Email address $from = $_POST['email']; // this is the sender's Email address $first_name = $_POST['first_name']; $last_name = $_POST['last_name']; $subject = "Form submission"; $subject2 = "Copy of your form submission"; $message = $first_name . " " . $last_name . " wrote the following:" . "\n\n" . $_POST['message']; $message2 = "Here is a copy of your message " . $first_name . "\n\n" . $_POST['message']; $headers = "From:" . $from; $headers2 = "From:" . $to; mail($to,$subject,$message,$headers); mail($from,$subject2,$message2,$headers2); // sends a copy of the message to the sender echo "Mail Sent. Thank you " . $first_name . ", we will contact you shortly."; // You can also use header('Location: thank_you.php'); to redirect to another page. } ?>
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest