Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Tamás88: Karácsonyi hangulat... de másképp
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti_20
senior tag
Sziasztok,
Van egy kisebb projektem amit C#-ban valósítottam meg Windowsra. Érkezett pár kérés, hogy jó lenne egy hasonló app macOS-re is.
Nincs szó extrém dologról, csupán egy .csv filet importálok be ebbe az appba, majd egy lenyitható menüből kiválasztható minden oszlophoz 1-1 érték, így kialakítva egy header linet minden oszlopnak.
Majd van egy gomb ami kiexportálja a kiválasztott header értékekkel, így létrehozva a megfelelő elnevezést minden oszlophoz. Később ez a .csv file importálásra kerül egy másik programba, és a header line alapján ismeri fel, hogy melyik oszlop mit tartalmaz.
Sajnos Visual Stuidoban ezt nem tudom elkészíteni macOS-re ezért alternatíva után kutatok. Eszembe jutott a VBA, csak a dizájn miatt nem lenne a legjobb befutó, és még normális .csv file importálást sem sikerült megoldani rajta.
Tudnátok ajánlani nekem pár olyan fejlesztőkörnyezetet amivel hasonló dolgot megtudok oldani? Olyasmit keresek mint a visual studio, hogy betudjam pakolni a gombokat és a text boxokat ahelyett, hogy ezeket kódból kellene létre hoznom.
Milyen fejlesztő környezet ajánlott macOS-hez?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Energiaital topic
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen videókártyát?
- OLED monitor topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Projektor topic
- Interactive Brokers társalgó
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- LENOVO LEGION 5 15AHP10 (83M0001MHV)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB
- Macbook Pro 16" - 2020 gyártás, 6 mag i7, 16/512GB, Radeon 4GB, touchbar - garancia (66)
- Apple Watch Ultra 2 49mm GPS + Cellular - 98%, full dobz - Apple garancia (202)
- Samsung Galaxy Z Flip 5 8/256GB - Makulátlan állapot! - A szállítást állom!
- Xiaomi 15T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi