Új hozzászólás Aktív témák

• gordonfreemN

addikt

Sziasztok.

elakadtam egy powershell témában, meg is mutatnám miután lírom mi lenne a cél.

Egy gép csv kiterjesztésű fájlokat ment le a gyártott termékekről. Ezt lementem a saját meghajtójára (mondjuk drive A), ami fel van csatolva helyi hálón egy magasabb szintű hálózaton lévő gépre. Ez a magasabb level-ben lévő gép lát egy másik meghajtót is (mondjuk drive B). Cél: a két (A és B) meghajtó közt fájlcsere. A gyártógépről a CSV fájlokat másolni szeretném a drive B-re.
    Addig el is jutottunk batch fájlal is, hogy másoljon. A gond a következő: Úgy szeretnénk a másolást, hogy T napon T-1 nap adatait másolja át mondjuk T-1 00:00-tól T 00:00-ig. .bat fájlal nem sikerült ezt megoldani, átmentünk powershell-re, ott már majdnem siker, mert lehet paraméterezni a tól-ig-ot is, de valamiért ha tesztfájlokon futtatom, csak T-2 nap fájljait másolja. Vagy T-3. vagy T. De T-1-et nem sikerült elérni.

Bemásolom a kódot, hátha tudtuk segíteni.

$Source = "\\innen"
    $Destination = "\\ide"
    $EarliestModifiedTime = (Get-date -Hour 0 -Minute 0 -Second 0).AddDays(-1)
    $NotOlderThanTime = (Get-date -Hour 0 -Minute 0 -Second 0)

get-childitem -Path $Source |
    Where-Object { ( ($_.CreationTime -ge $EarliestModifiedTime) -and ($_.CreationTime -lt $NotOlderThanTime) ) } |
    move-item -destination $Destination -PassThru

Új hozzászólás Aktív témák