- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
pmonitor
aktív tag
válasz
fatal`
üzenetére
A mobilos példád igaz. De egy mobilba is soknak tartom az app-ok helyfoglalását. Éppen nemrég kérdezte tőlem egy idős néni, hogy az akcióban pár ezerért kapható 8 gigás tárhellyel rendelkező okostelót érdemes-e megvennie, mert Ő csak arra szeretné használni, hogy a tesco-ban az akciókat megnézze rajt. Mondtam Neki, hogy az sztem. nagyon kevés tárhely, mert az alkalmazások túl nagy helyet foglalnak.
De olyan aspektusa is van a dolognak, hogy hiába lett gyorsabb a HW, azért még mindig az a legszűkebb keresztmetszet. Így viszont hiába van 1 terrás HDD, azt mégsem lehet csak a VS-nek elfoglalnia. Méghozzá azért, mert így is egy közepes erősségű vason is nagyon lassan indul(főleg, ha töredezett a meghajtó).@dabadab: Gondolom azért, mert kevés komponenst telepítettél. Azért írtam, hogy alsóhangon 5-6 giga. 1-2 gigát tévedtem.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Táp ventilátor csere
- VGA kibeszélő offtopik
- MIUI / HyperOS topik
- Energiaital topic
- Autós kamerák
- Filmvilág
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- 2x32GB TESZTELT, hibátlan, GARANCIÁLIS notebook RAM 2666, 3200
- Iphone 13 256 GB kártyafüggetlen
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 5700XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest