Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
skoda12
üzenetére
Hat, kerdes, hogy valaki akar-e olyan helyre menni, amelyik igy kezdi. En is szeretek mindenfele nyelven dolgozni, majdhogynem projekt szinten valtogatjuk (sok PoC), mindig fun, ettol fuggetlenul interjuzni se mennek el olyan ceghez, ahol ennyire nyilvanvaloan mindent IS nekem kell majd csinalni, meg vagyok elegedve az osz hajszalaim jelenlegi mennyisegevel, nem kell tobb.

Amugy nem keresek melot, eszembe se jutna valtani, imadom a mostanit, csak ez most nagyon fun level volt, godnoltam megosztom.
Tegyuk hozza, az, hogy kb barmilyen nyelven tudsz dolgozni, az nagyon nem ugyanaz, mint abbol a nyelvbol seniornak lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Anyagi helyzetek és életutak
- DUNE médialejátszók topicja
- Trollok komolyan
- Le Mans Ultimate
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest