- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Nyitlocker
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sirandrish: Dohányzás Vége(!?)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Ha Isten létezik...
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
válasz
pmonitor
üzenetére
Szerintem azért nincsen, mert a programozók munkája, hogy algoritmusokat írnak...meg fogod találni a neked szükséges eljárásokra a mintákat, részproblémákra a megoldást, de a feladatot neked kell megfogalmazni megtalálni a végeredményhez vezető utat, majd ezt kód formájába önteni. Pont ez az a része a programozásnak, ami izgalamas, ami kihívás, amiért én például szeretem csinálni. Sokszor én is refaktorálom a saját kódomat, először megcsinálom, csúnyán, behegesztve fix értékekkel, minél inkább lényegre törő módon, hogy minél gyorsabban eljussak az elejétől a végéig. Majd ha már így megcsináltam mindent, amire szükségem van, kitörlöm és megcsinálom szépen, kultúrált formában, elnevezésekkel, optimálisan, amennyire tudom. Senki nem fogja megmondani mi az ideális kód, mert mindenkinek más, mindenki másképp gondolkodik, jut el A-ból B-be. Így a net nem megoldások forrása, hanem sokkal inkább egy ötletbazár, ahonnan lehet ihletet meríteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- Új Samsung GalaxyBook X360 FHD 2in1 OLED i7-1360P 12mag 16GB 512GB Intel Iris XE Toll Win11 Garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ!! 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest