Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- kegab64: Landxcape LX790 robotfűnyíró
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
cattus
üzenetére
Csak meglett a hiba. <React.Fragment> -eket hasznaltam <div> helyett. Persze a stacktracebol hamarabb jutottam volna el a Holdra, mint ehhez a hibahoz. A webpackos bundle elegge keresztbe tesz a hibakeresenek.
Erdetileg <> </> befoglalast akartam, de mar a tutorial elejen rajottem hogy hogy vagy a telepitett babel vagy a reac library nem erti, de a hosszabb Fragment szintaxis meg jo volt, viszont miutan at lett varialva a dependency ezek szerint mar a Fragmentet se ertette. Pedig nem olyan regi verziokkal dolgozik a tutorial.
A video keszitoje divet hasznalt hatarolonak de nem akartam a bad practice-nel maradni, ezert eleve fragmenttel kezdtem, csak arra nem szamitottam, hogy a fragment es annak a rovid verzioja ennyire friss fejlesztes.
Tok jo hogy ket napig kerestem a hibat.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2G I 6GB I 128SSD I 15,6" HD I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest