- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- ldave: New Game Blitz - 2026
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
narumon
őstag
Sziasztok!
Remélem jó helyen kérdezek;
Eddig csak excelt és Accesst "programoztam" VBA-ban, ezek a kis progik azonban ma is napi használatban vannak. Accessben van egy komplett nyilvántartó/számoló stb program.
Ez utóbbit szeretném modernizálni mai követelményeknek megfelelően - leginkább szerveren, távolról is elérhető verziót készíteni belőle, amit aztán később ki lehetne egészíteni mobilos eléréssel, stb.
Nem tudom mi lenne ehhez az ideális programnyelv - gondolom hogy az adatbázist valami MySQL-be kellene átültetni és ezt "mozgatni" minél egyszerűbben. Kicsit összezavarodtam a bőségtől. Próbáltam keresni ilyen low-code rendszereket de ha jól nézem ezek mindegyike egy külön platformon függ, tehát nem tudom ezt később szabadon saját szerveren/kliensen futtatni csak a platformon keresztül.
Szerintetek mi az amivel a legegyszerűbb módon neki tudnék állni ennek, érdemes lenne a cél érdekében megtanulni? Fontos lenne a normális UI, mert a meglévők is azért készültek mert nem programozók használják őket. (Jah és az Access-ben lévő adatbázis, természetesen erősen használja a relációkat, van benne vagy 10 tábla mindenféle egymásra hivatkozással).Mit tanácsoltok?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Káprázatos 18 karátos fehérarany gyémánt gyűrű szett (Eljegyzési és Kísérőgyűrű) Eladó
- ASUS TUF Gaming F16 (2025) RTX 5050 115W/Core i5 13450HX / 16GB DDR5 Garancia 2028-ig Újszerű!
- iPhone 17 Pro Max - Pitaka Lucid Blue aramid tok eladó
- Lenovo IdeaPad 5 2-in-1 16IRU9 Laptop - 16" Touch, Intel Core i5 120U, 16 GB, 512 GB - Garanciával
- Eredeti fake/full kamu 1TB SSD + kamu 512GB sd cardel (ajándék)! Oktatás, blog, prezentációs célra!
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG UltraGear 32GS94UX-B OLED Monitor! 3840x2160 / 480Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest