- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
FrozeN`
tag
Sziasztok!
A Quake 3 engine-ben a színezést biztos sokan ismeritek. ^0, ^1, ^2 ... stb., ahol a szám megadja, hogy milyen színű legyen egy string. Pl.: ^1Piros^7Feher^2Zold = PirosFeherZold (mármint itt nem tudok színezni, de gondolom értitek.)
Van erre egy tök jól működő php preg_replace-s kódom, ami css-el színezi a végeredményt.
A regex része:/\^([0-7])([^\^]+)/g
Az első match a színkód, a második a tartalom, aztán css-sel színezem az eredményt, eddig tök jól működik, már sikeresen átalakítottam javascript-re is (replace), juhú. Amivel bajban vagyok, és tegnap este már a világ összes idejét elcsesztem rá, hogy a regex-et hogy lehetne úgy felturbózni, hogy a ^^nn-t pont ugyanúgy kezelje, mint a ^n-et? (ráadásul ha ^^nn vagy ^n formátumtól függetlenül n-et adna vissza az első match-ben, az lenne a csúcs)
(Nem vagyok programozó, csak barkácsolok, de ezt biztos nem tűnt fel
)
Előre is köszi annak, aki foglalkozik vele!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest