- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Szilícium
csendes tag
válasz
bandi0000 #14982 üzenetére
A másik választ jóval később akartam elküldeni, megírása is időbe telt, lévén szó egy terjedelmesebb szakmai válaszról. Ezért nem is akartam eldobni, ha már munkát is fektettem bele.
Úgyhogy nem ez volt a gond, ettől függetlenül korábban sem kedveltem ezt az itteni hülye szokást, a válaszok egybeszerkesztését. Ilyenek nehezítik később egy szál visszakövetését, mikor már keverednek a dolgok. Tudom, hogy a fórummotort akarják kímélni, de akkor is kellemetlen. Persze, csak emiatt nem távoztam volna önként erről a fórumról, évekkel ezelőtt.
Most egy másik témában viszont kimondottan kártékony és buta tanácsok ellen is szóltam, főleg azt nem bírtam már nézni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- 8 GB GeForce RTX 3050 - garanciával
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest