Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kalandor: Fred
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
BProgrammer
lelkes újonc
Sziasztok! Notebook vásárlás előtt állok, amit szoftverfejlesztéshez szeretnék használni. Mind egyetemi, mind munkahelyi projekteken is dolgoznék rajta. Szeretném, hogy egyszerre több dolog menjen rajta akadozás nélkül (pl. Visual Studio + böngésző több füllel + skype/discord + egyéb fejlesztést segítő alkalmazások egyszerre, illetve néha akár virtuális gépet is futtatnék). A grafikai tényezőkre kevesebb hangsúlyt fektetnék, mert NEM játszani/játékot fejleszteni szeretnék, se nem akarok videót vágni.
Alapból egy 16GB RAM-ra gondoltam, 512GB SSD-re. Processzorokhoz nem annyira értek, így a userbenchmark oldalon hasonlítgattam össze őket. Ezek alapján ez a gép tetszett meg:
LINKLégyszí írjátok meg, hogy szerintetek a leírtak alapján megfelelő lehet-e a gép a zökkenőmentes fejlesztéshez, illetve, hogy kb. megfelelően lőttem-e be a szükséges paramétereket. Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Kuponkunyeráló
- OLED TV topic
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Windows Insider Program
- Béta iOS-t használók topikja
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest