- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- votlage71: Kábel menedzsment
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Hirdetés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
Silεncε #14689 üzenetére
CET vs CEST es mar time zone ;-) Jo, nyilvan en mar csak tovabbasszocialtam. Me'g prog.versenyt is irtak ki ilyen hibaval [tavaszi allitas elott CET-et irtak a 14.00 utan a nemzetkozi versenyzok miatt, de a fordulo mar az allitas utani delutan 2-kor volt...]
Amugy nyilvan ha full qualified idopecset van, akkor mind2 mind1, mar ha nincs 'melyik napon' kerdes a feldolgozas soran... a gond mind a foldrajzi, mind a nyari modositokkal akkor van, amikor azt kb. megtippelni kell. Ide kapcsolodo erdekesseg: ugy 2-3 hete a mi radios vezerlesu orank pont 2 oraval eltolva mutatta az idot, tobb napon at, es kiderult h a tolunk 100km-re lakonal is hasonlo ora tevedett, de az csak 1-et, az is pontosan. Valoszinuleg az okozta hogy az EFR idotaviratba mas, szabvanyos de szokatlan kodolassal kerult bele az ido, amit a lusta fw-es nem kezelt le mert evtizedekig csak egyfelekeppen kuldte. Raadasul ezek nem Lakihegyre hanem valamelyik nemet ado frekijere szoktak allitva lenni, ahonnan napi nehany tavirat esik csak be helyesen, hiaba kuldik valami percenkent koruli ismetlesben.Eltorles koltsege: sztem nagyon ritka az a rendszer, ahol nem parameterezheto. Es ha fw-ekben van is, me'g mindig inkabb 1x legyen ktsg es utana eltunik mint problema, minthogy a meglevok karbantartasakor, uj sw-ek irasakor ujra es ujra eroforrast igenyeljen. Szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Lenovo T480 i7- 8650u / HU bill! / 8Gb DDR4 / 256Gb Nvme SSD / IPS full HD/ újszerű állapot / Win11
- Dell Latitude 5590 / i5 8350u / IPS FHD 15,6" / 8GB DDR4 / 256Gb SSD / Win11
- Micron 1100 256GB 2,5" SSD-k
- DJI Avata 2 Fly More Combo (szinte új, 3 év garival)
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest