- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
válasz
Ezekiell #14384 üzenetére
Pont azért tetszett meg, mert olyan vizuális dolgokat lehet vele megvalósítani, ami Mancikának a raktárban lehet nem fog kelleni, viszont a managereknek 20 emelettel feljebb, meg nagyon fog tetszeni (mondjuk egy interaktív dashboard a múlt heti/havi adatok összesítéséről). És hát nem Mancika fizet a rendszerért. Te mondtad, kis pénz, kis foci.
Azzal ma már nem lehet sok pénz keresni, hogy a program működik, mert az alap, hogy importálsz, exportálsz, 2 kattintással egy excelből számla lesz,, ami már fenn is van a navnál, mehet rögtön emailbe, adatokat tudsz dragdroppal mozgatni egyik ablakból a másikba, interface jönnek mennek adatok, ilyenek.
Viszont az adatok vizualizációja egy olyan terület, ami a winforms-szal elég nyögvenyelős, itt meg tk. alap és ezek a dolgok adják el a rendszert.
Na meg te is írtad, hogy őskövület. Ez a régies hatás pont abból adódik szerintem, hogy úgy néz ki, mint egy winforms-os alkalmazás: 2001. Pont ez az egyik oka a váltásnak, hogy úgy nézzen ki, mint egy modern alkalmazás 2020-ban és szerintem erre jó a wpf (amellett, hogy egyébként a régi dolgokat is tudja).
Mindegy, most már kitaláltam, hogy összerakok egy menüt loginnal, dokkolható ablak managementtel (mint a VS), látványos inputboxokkal, mert miért ne, aztán a többit majd meglátjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S22 Plus / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest