- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
válasz
Ezekiell #14374 üzenetére
Nem érzem szükségét egy webes megoldásnak irodai környezetben, mert nem nyersz vele semmit (a program 90% valamilyen adatrögzítő felület, számlázás, raktár, megbízások stb).
Ezeket kb. soha nem fogjuk portolni mobil eszközre, mert nem alkalmasak rögzítésre, appot, meg lekérdezésekre alkalmas customer portált így is tudunk csinálni, ahhoz az asztali alkalmazás még mehet "pc-s" felületen.Ha több telephelyen is kell használni, akkor meg mehet az adatbázis felhőbe vagy az ügyfél adja eleve az infrastruktúrát, vagy csak szimplán rdp-t használnak.
A mai internetes sávszélek mellett egy izmosabb azure előfizetéssel észre sem veszed, hogy felhőbe nyomod az adatokat.
Egyébként még nincsen semmi eldöntve, anno a xamarin már képbe került (amikor még volt winphone), de a licenszelése (akkor) elég húzós volt.
De, mint írtam, csak nézegetem a lehetőségeket, hogy mire érdemes átállni majd, mert előbb-utóbb a winform el fog halálozni (igaz, ahogy nézem a neten még most is elég felkapott).
martonx: a php tényleg fúra lehet, hiszen eddig ms onlyn voltunk, de ösztönén szólva nagyon gyorsan lehet vele haladni, nem kell hozzá szinte semmi, xampp, postman, meg egy notepad (én VS code-ot használtam) és már megy is, ráadásul a virtuális gépen, amink van már eleven ott egy konfigurált apache szerver, php-val, szóval azzal sem kellett szenvedni, na meg kíváncsi is voltam egy script nyelvre.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- AliExpress tapasztalatok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kedvenc zene a mai napra
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Béta iOS-t használók topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra // 512GB // Számla + Garancia //
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G // 256GB // Számla + Garancia //
- XPS 9500 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H GTX 1650Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Macbook Pro 2020 13" // M1 // Számla + Garancia //
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1185G7 32GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest