Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Reaper04
üzenetére
Miért akarják az emberek excelből megváltani a világot?
Láttam már sok furcsa megoldást, kérést, elképzelést excelben, de nem tudtam sosem megérteni miért jó többre használni mint táblázatkezelésre.
Van aki admin panelnek akarja használni, meg adatbázisnak... Kedvencem még mindig az, hogy Gizike szerkeszti a táblázatot, amit Dropboxba syncel, onnan kellene parsolni és egy weboldalt generálni belőle.
Azt hitte a kedves megrendelő, hogy ez olcsóbb lesz mint egy admin panel wordpresshez amit Gizike szépen megtanul.
Félúton persze kukázták az ötletet, mert rájöttek, hogy hülyeség.Értem én, hogy nem akarsz megtanulni Pythont vagy JSt vagy mást és HTMLt sem akarsz faragni UIhoz, de az excel nem atomreaktor vezérlőpanel.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők SZÁMLÁVAL! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!!!
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- WD Blue SN570 1TB M.2 NVMe SSD - Garancia: 2028.04.17 ALZA - 100/99%
- Újszerű 10 magos Lenovo X13 Yoga G3 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb SSD) laptopom eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3726
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest