- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: KGST processzorok 1984-ig
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Csaby25
őstag
Inkább leírom röviden, hogy milyen helyzetben vagyok és mit szeretnék lehet, hogy így könnyebben tudtok segíteni a döntésben.
A kezdetektől
:
19 éve végeztem a líceummal informatika szakon (Romániában), itt Pascalt tanultam, tetszett, nem tűnt nehéznek.
Egyetemnél hoztam egy rossz döntést, sajnos nem kimondottam programozásra mentem és nem is magyarul. Nem mentem magyar egyetemre, mert csak akkor indult nálunk és még nem volt akkreditálva. Románul végeztem az Ipari Informatika és Automatizálás szakot. Tanultam itt C++, de sajnos románul nem jött át annyira, hogy megfogjon a dolog. Utána sajnos hardver (PC) területen kezdtem el dolgozni és itt leragadtam, család alapítás előtt sajnos elhanyagoltam a programozást, utána meg már nehezebb, most ebben a helyzetben vagyok
. Mindig is vonzott a programozás de valahogy mindig elhalasztottam. Javat kezdtem el tanulni pár évvel ezelőtt, abbamaradt, utána pythont, ebben szereztem egy kevés gyakorlatot Odoo modul fejlesztése közben.
Jelenleg ott tartok, hogy kezd helyrerázódni az időbeosztásom így egy kisgyerek születése (4 éve) és ház építés - beköltözés után (1 éve).
Úgy látom, hogy jelenlegi szakmámban nem fogok már komolyabb fejlődést elérni sem szakmai sem pedig anyagi téren. Szóval szeretnék váltani, de a folyamatot úgy képzeltem el, hogy munka mellett annyit tanulok, hogy dolgozhassak jelképes összegért tanulás céljából, majd ha kellő tapasztalatot szerzek akkor váltanák.Na ehhez keresek én egy nyelvet
Bocsi ha hosszúra vagy túl részletesre sikerült, de gondoltam így jobban átlátjátok...
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Autós kamerák
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- Mobil flották
- Programozás topic
- Projektor topic
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Házimozi haladó szinten
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Zacskós ThinkCentre M70s SFF Business Időtálló Asztali gép -50% i5-14500 16/512 770 Magyar
- Thrustmaster T300 RS Alcantara + Wheel Stand Pro Állvány
- 4K Gamer PC i7-14700K / RTX 5070 12GB / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / NZXT Ház - 280 AIO - Beszámítás
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750XT 12GB ASUS A31 PLUS TG ARGB Seasonic750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R5 1600 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN T3 PLUS DeepCool 400W
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 8GB Crucial Ballistix Sport 1600Mhz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

:
. Mindig is vonzott a programozás de valahogy mindig elhalasztottam. Javat kezdtem el tanulni pár évvel ezelőtt, abbamaradt, utána pythont, ebben szereztem egy kevés gyakorlatot Odoo modul fejlesztése közben.