Hirdetés
- potyautas: Stand up és én
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
Amit leírtam, az csak egy általános leírás arról, hogy mit szeretnék. Az tény, hogy most osztott memóriát használok a processek közötti kommunikációra. De az osztott memória önmagában még nem hiszem, hogy a válasz lenne a problémára. A kérdés az, hogy ha a main processből lockolom bármely másik processemet, akkor mindenféle pollozás nélkül hogyan lehetnék abba biztos, hogy a lockolt státuszból nem lépett-e ki?
Értem én, hogy az osztott memóriában ő közölheti a státuszát, de mi van akkor ha épp nem tud a memóriába írni egy hiba miatt, de a hibakezelő se kapja el, mert valami végzetes hiba történt? Persze, jöhetne a válasz, hogy értesülnöm kell arról ha egy processem leáll, de ezt is az osztott memóriából? Vagy ezt már valaki teljesen más kezelje?
Szóval sok bennem a kérdés és bíztam benne, hogy hátha tudok egy jó patternt, amit ha nem is tudok erre teljesen ráhúzni, de nem kell nulláról mindent kitalálni és ötleteket tudok meríteni.

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Rampage SHIVA ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest