- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
martonx #12818 üzenetére
A programom eddig full zárt rendszerű volt, a szerveren és a végpontokon is a saját szoftvereim futnak. Mindent ellenőrzés alatt tartottam, még a végpontjaim is többlépcsős azonosítás után tudnak felcsatlakozni, beleértve pl. hardveres kulcsokat is. Innentől kezdve az, hogy valaki feldob egy webszervert valahová, nekem már fázós. Nincs annyi tapasztalatom vele, hogy úgy érezzem, mindenre figyeltem, mások helyett is.
De amúgy sem érdemes elmenni abba az irányba, kinek, mely területen, mekkora a cerkája. Én alapvetően hardver-közeli fejlesztésekhez szoktam, hobbiból összedobtam már webservice-t, működött is, de nincs teljes rálátásom. Ez nekem elég ahhoz, hogy lejjebb toljam a listámon, még akkor is, ha értem, hogy én azt tudom korlátozni, hogy mihez férjen hozzá.
Ezen felül tényleg az is ott van, hogy ehhez kellene egy webszerver, ami nálad valószínűleg hegyekben áll, itt viszont biztosan nincs.Egyébként Bambano vagy Emvy megoldása a legészszerűbb. Megnéztem, a Firebird 4 már kínál beépített table replicationt, de ez a verzió még csak test release állapotban van, így aztán kiesik. Külsős programokat természetesen már előtte megnéztem, de azzal az a bajom, hogy külsős...
Bambano és Emvy ötletei jók, és végeredményben azt hozzák, amit az elején írtam: köztes DB. Hogy az most valódi DB vagy CSV, az majd kiderül.
Még azon agyalok, hogy magam megírok egy replikátort, semeddig sem tart, csak utána kell néznem, hogy lehet-e pl. Firebird alól triggerből meghívni egy külső programot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest