- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- body007: Magyarország kifosztásának története
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
martonx #12818 üzenetére
A programom eddig full zárt rendszerű volt, a szerveren és a végpontokon is a saját szoftvereim futnak. Mindent ellenőrzés alatt tartottam, még a végpontjaim is többlépcsős azonosítás után tudnak felcsatlakozni, beleértve pl. hardveres kulcsokat is. Innentől kezdve az, hogy valaki feldob egy webszervert valahová, nekem már fázós. Nincs annyi tapasztalatom vele, hogy úgy érezzem, mindenre figyeltem, mások helyett is.
De amúgy sem érdemes elmenni abba az irányba, kinek, mely területen, mekkora a cerkája. Én alapvetően hardver-közeli fejlesztésekhez szoktam, hobbiból összedobtam már webservice-t, működött is, de nincs teljes rálátásom. Ez nekem elég ahhoz, hogy lejjebb toljam a listámon, még akkor is, ha értem, hogy én azt tudom korlátozni, hogy mihez férjen hozzá.
Ezen felül tényleg az is ott van, hogy ehhez kellene egy webszerver, ami nálad valószínűleg hegyekben áll, itt viszont biztosan nincs.Egyébként Bambano vagy Emvy megoldása a legészszerűbb. Megnéztem, a Firebird 4 már kínál beépített table replicationt, de ez a verzió még csak test release állapotban van, így aztán kiesik. Külsős programokat természetesen már előtte megnéztem, de azzal az a bajom, hogy külsős...
Bambano és Emvy ötletei jók, és végeredményben azt hozzák, amit az elején írtam: köztes DB. Hogy az most valódi DB vagy CSV, az majd kiderül.
Még azon agyalok, hogy magam megírok egy replikátort, semeddig sem tart, csak utána kell néznem, hogy lehet-e pl. Firebird alól triggerből meghívni egy külső programot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- UHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 4Mag 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Magyar
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G - 8/256 - Media Markt garancia
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest