Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Geri Bátyó: Miért fontos a reset gomb? XD
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
MATEO6600
őstag
Én is ezt gondoltam

Egészen jól kezelhető, kivéve a problémás részeket. Na de épp azok az érdekesek...De egyébként ez egy általánosan kiterjeszthető probléma is:
Adott egy detektáló algoritmus, ami bizonyos inputokon jól működik, adott paraméterekkel.
Azonban jelentősen eltérő inputra jelentősen eltérő paraméterekkel ad megfelelő eredményt.
Kérdés, hogy akkor hogy paraméterezze az ember az algoritmust? Mivel túl nagy a szórás az inputok között, ezért nem létezik "joker", mindenre jó eredményt produkáló paraméterkészlet. Véleményem szerint ilyenkor jönne be az AI a képbe, csak nem tudom pontosan milyen téren keresgéljek. Genetikus algoritmussal már próbálkoztam, működik, de nem adot elég robosztus eredményt.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eladó Latitude 5520 15.6" FHD IPS i7-1185G7 NVIDIA GeForce MX450 16 512GB gar
- Apple watch ultra 3 hibátlan 2026.11.10. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 15 5G 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Eladó XpertVision GT 1030 Silent 2GB videokártya
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest