- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
aviator
tag
Sziasztok!
A kérdésem nem feltétlen szoftver, inkább hardverfejlesztéssel kapcsolatos ezért elnézést, ha rossz helyre írom.
A kérdés az lenne, hogy hogyan oldom meg azt, hogy egy PC-től teljesen független nyomógomb, vagy kapcsoló hatására a PC-n valami történjen. Addig eljutottam, hogy kell hozzá egy programozható eszköz (PIC, Arduino, stb) és végülis az fog a PC-vel kommunikálni, de azt nem tudom, hogy hogyan kellene megoldani magát a kommunikációt, illetve hogy ezt én Windows-ban hogyan fogom észlelni. Az a gyanúm, hogy egy programot kell majd írni ami Windows alatt fut és kommunikál az Arduinoval. Szóval ezt kéne tisztába tenni, mert úgy érzem ebben el vagyok veszve.
Nagyon röviden megfogalmazva szeretnék (majd idővel) létrehozni egy olyan sok gombos eszközt aminek a gombnyomásaira különböző funkciókat tudok tenni.
Segítségként tökéletes egy könyv, leírás, oktató video (sorozat), csak annyira alap amit szeretnék tudni, hogy nem tudok hogy rákeresni.
Köszönöm ha segítetek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest