Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
válasz
martonx
üzenetére
köszi
Igazából suliba elő jön nemsokára a javascript is, csak párhuzamosan én meg csinálni akarok egy weboldalt, amire vagy javascriptet vagy typescriptet mondtak, és mivel egyiket se használtam még, úgy gondoltam, hogy typescriptnek ugrok nekiSzépen lassan kezd amúgy össze állni a dolog már, de akkor lehet javascriptel kezdek, csak az az érdekes hogy könyveket se nagyon találok, sőt példa programot se
Ha jól gondolom ez a REST-API is pont a php<->typescript között teremti meg a kapcsolatot
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
● olvasd el a téma összefoglalót!
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple Watch Ultra 1 (49mm) Titán 98% akku 2 szíj EU modell
- Apple Watch Ultra 1 (49 mm) 87 % Dobozos 3 szíj Szép állapot
- Apple Watch 10 42mm cellular (LTE) 3 hónap gyári Apple garancia! 100% akkumulátor!
- Apple Watch Ultra 2 Black 100% Akku GARANCIÁS 4 szíj TOP állapot
- PS5 Pro (2TB) szinte új, garanciás + FC26 kód
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming OC RX 7800XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB ZALMAN N4 Corsair 550W
- AKCIÓ! KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB DDR5 RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest