- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
hiperFizikus
senior tag
Sziasztok szorgalmasan programozók !
A szíves segítségeteket szeretném kérni. Mostanában a szimulációkkal foglalkozom, de nem a videojáték szimulációkkal, hanem az egyszerű rácsos koordináta táblán való szimulációkkal, amit mindannyiunk záros idő alatt le tudna programozni. A fejlett kortárs szimuláció programozók a fizikai világot teszik a szimulációik tárgyává, ellenben én azt találtam ki, hogy a szellemieket is lehet a szimuláció tárgyává tenni, mint amilyenek a pszichológiai jelenségek, a filozófia vélemények alakulása, gondolkodás kölcsönhatásai a szereplők közt, a neveltetések hatása a társasági viselkedésekre, ...stb. Itt nem kell gondolni valamilyen nagyon komplikált a valódi világot azonosan leképző szoftver dinoszauruszra, hanem csak olyan ügyes kis szimulációkra, ami ezeket a szellemieket a bolyongásos, a járványos, a növekedéses, a perkolációs, ...stb. megszokott szimulációk technikájába viszi bele. Azt, hogy hogy s mint kell ezeket a szellemiek számítógépes szimulációját megoldani, arról épen a tanulmányomban lehet részletesen olvasni. Szenzációsan nagy szó, új doktrínát teremtettem vele a filozófiában!
A szimulációs filozófia és a kultúrmérnökség kapcsolata ! ZIP/html
Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy melyik programnyelv a legalkalmasabb az ilyen szimulációs programok elkészítésére: a C++, Visual Basic, a JS, az Assembly, Pascal, Delphi, Lisp, Fortran, Forth, Perl, Python, Ada, ...stb., és hogy milyennek is kellene lennie az ilyen programnyelvnek, lehet-e a JavaScript újabb verzióin is ilyet csinálni?! Persze akkor már arra is kíváncsi vagyok, hogy mit szóltok az idevágó tanulmányomhoz?!
Üdvözlettel: Erdős Attila a szlovákiai Rimaszombatból.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman N4 Plus FSP 400W
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 165Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest