- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispx
addikt
Sziasztok,
Adva van egy C-s project, ami sikeresen felülír egy memóriaterületet amit nem kéne. Emiatt később egy exceptionnel elszáll az örök bitmezőkre.
Ismerek egy változót, amit biztosan felülír. Olyat feature kéne nekem, amivel tudom figyelni, hogy az adott változó mikor változik meg. (Ki kéne derítenem, hogy hol íródik felül)
Debugban nem tudok egyesével végiglépkedni a kódon, mivel egy másik programmal kommunikál. Így időkorlátok vannak benne. Ezeket az időkorlátokat lehetetten az F10 sorozatos nyomkodásával megtartani és maga a program egy "szép" hosszú ciklusban fut.memcpy, strcpy utasításokra, pointer műveletekre felesleges rákeresnem, mivel a project elég sok ilyet tartalmaz és ciklusukban hívódnak.
Visual Studio 2013 Express-sel tényleg nem tudok egy bizonyos változó megváltozásait megnézni? Milyen más programmal lehetne? Esetleg Ti hogyan kezdenétek neki a probléma megoldásának?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest