- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
axioma #11196 üzenetére
Persze, es beallithatok hozza tankkal is, meg nyomhatok fegyvert a fejehez, hogy biztos igazat mondjon.
Ne vicceljunk mar, ez egy forum, nem a munkahely. Se energiaban, se masban nem is eri meg ugy kezelni, mintha az lenne. Felteszel egy kerdest, arra kapsz egy valaszt, az alapjan tanacsot adsz, ha tudsz. Ennel messzebb ingyen es bermentve, ismeretlen embernek en biztos nem megyek, mert nem erdekel.
Feltettem egy kerdest, kaptam ra egy valaszt, es a valasz alapjan kollega megkapta a legjobb megoldast, amit meg meg is tud irni szerintem. Ennel szerintem nem realis tovabb menni.A munkaban/irodaban/valos eletben persze, igazad van, ott a standard az, hogy az ugyfel azt se tudja, mit akar, nemhogy azt, hogy mije van, az mas. De az nekem oszinten szolva kemeny is, regen csinaltam, ma mar nem csinalom, szepen el vagyok szeparalva a vegfelhasznalotol/megrendelotol/vadbarmoktol, es ennel keves jobb dolog tortent velem az utobbi par evben.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox Series X|S
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Viccrovat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Energiaital topic
- Android játékok topikja
- Megjöttek a be quiet! Pure Loop 3 sorozatú kompakt AIO-i
- Goddess of Victory:Nikke
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3201, 100% Akkumulátor
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest